C/ Neopàtria 74 - 76 - 08030 Barcelona
Telf 933 111 351 escola@laia.cat

Últim dia de setmana blanca

Bona nit famílies!!

Avui ens hem despertat encara més d’hora! Havíem d’acabar d’enllestir la maleta per tornar a casa!!

Després, hem anat cap a pistes però plovia bastant. Hem tornat el material i hem pensat un pla alternatiu per enriquir aquesta última jornada de la setmana blanca. Així que hem agafat l’autocar i hem posat rumb cap el parc natural del Cadí-Moixeró de Bagà. Allà hem vist un audiovisual i una exposició. Hem après moltes coses sobre la fauna i flora d’aquesta meravellosa terra que cada any ens acull durant la setmana blanca de l’escola.

Més tard, hem anat de nou cap a pistes i hem dinat nerviosos, perquè sabíem que arribava l’hora de l’entrega de diplomes i acomiadar-nos dels monitors que ens han ensenyat i ajudat a millorar la nostra tècnica, a part de compartir moments i jocs que mai oblidarem.

No podia faltar les fotografies de grup que ens fem cada any amb mestres i pares que venen a buscar els seus fills a pistes. També, hem aprofitat per jugar una mica.

Amb una mica de retard hem posat rumb cap a Barcelona. La tornada ha estat molt entretinguda amb el visionat d’una pel·lícula, però el millor moment ha estat veure-us des de l’autocar i córrer a donar-vos un petó i una abraçada ben forta.

Volem agrair a l’equip de la Closa de Castellar de N’Hug el bon treball que fan cada any, ja que ens tracten molt bé, fent-nos sentir com a casa.

L’any que ve volem repetir i si encara no heu viscut l’experiència de la setmana blanca de l’escola Laia us hi convidem, ja que no ho oblidareu mai.

Fins l’any que ve!